Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.08.12, 19:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Temel Görmek - Rüyada Temel Açıklaması ve Yorumu - Temel Rüya Tabiri

Rüyada Temel Görmek - Rüyada Temel Açıklaması ve Yorumu - Temel Rüya Tabiri

Bilginlere, alim meclislerine, dinin esaslarına, alimlerin bindiği hayvan ve araçlara, yolcu gemilerine, yaşlı kadınlara, Cami temelleri salih topluluklara delalet eder.

Rüyada sağlam bir temel kişinin iyi bir iş sahibi veya şirket sahibi olacağına işarettir.

Rüyada görülen temeller, alimlere veya alimlerin bulundukları meclislerine yada bindikleri hayvanlarına yahut yolculuk gemilerine işarettir. Bazen de temeller, kadınlara işarettir. Bazen temel, erkegin idaresi altında, bazen de ilim ve sanatına kendisine itimat edilen şeye yahut dinin esas aslına işarettir. Rüyada birtakım temellere malik oldugunu gören kimse zevcelere, evlat, hidayet ve ilme erişir. Bazen de bu rüyayı gören, hasta oldugundan yolculuk yapmaktan aciz kalır. Cami temelleri, salih kavimlere, mesken temelleri, izzetli ve namuslu saliha kadınlara, kilise temelleri nefislerine uyan ve gafil kimselere işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Temel görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla