Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.08.12, 20:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Teleskop Görmek - Rüyada Teleskop Açıklaması ve Yorumu - Teleskop Rüya Tabiri

Rüyada Teleskop Görmek - Rüyada Teleskop Açıklaması ve Yorumu - Teleskop Rüya Tabiri

Gök ilimlerine (astronomiye) ve buna bağlı ilimlere ilgi duymaya, Garip haberlere ve ortaklık sonucu elde edilecek başarılara delalet eder.

Rüyada teleskopla ay ve yıldızlara bakmak; yüksek bir makama yükselmeye ve yüksek makamdaki insanlarla güzel sohbete yorumlanır.

Rüyada teleskop veya dürbün görmek, yapacagınız bir iş hususunda tereddüdünüz olduguna ve yapıp yapmamak için kararsız oldugunuza işarettir. Dürbünle uzak yerlere bakmak, geleceginiz hakkında bir takım düşüncelere sahip oldugunuza ve bunları tatbik edip etmemekte karasız bulundugunuza delalet eder. Rüyada teleskop görmek; çok güzel bir habere, miras veya yüksek bir makama erişmeye, teleskopla ay ve yıldızlarabakmak; çok şerefli ve yüksek bir makama veya o makamdakilerle hoş sohbete işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Teleskop görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla