Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.08.12, 17:51   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Tek Gözlü Olmak Görmek - Rüyada Tek Gözlü Olmak Açıklaması ve Yorumu - Tek Göz

Rüyada Tek Gözlü Olmak Görmek - Rüyada Tek Gözlü Olmak Açıklaması ve Yorumu - Tek Gözlü Olmak Rüya Tabiri

Bir kimse rüyada tek gözlü oldugunu görse, o kimsenin malı veya dini noksanlaşır. Bu durumda o kimsenin Allah (C.C.)'dan korkması ve tövbe etmesi lazımdır. Bazı tabirlerde, o kimse yalnız bir taraftan bir menfaatin meydana gelmesini bekler ve ona kavuşmasını arzu eder, dediler. Bazı tabirler de o kimsenin eger bir erkek kardeşi veya çocugu varsa ölür, dediler. Durumu bilinmeyen bir kimse rüyada tek gözlü olsa, o kimsenin dogru şahitlik yapan mü'min bir şahıs olduguna işarettir. Eger kendisi fakirse onu ölüme yaklaştıracak bir sıkıntı veya hastalıga yakalanır. Bazen de o insanınkendisine veya hanımına, kız kardeşine ya da ortagına bir bela ve bir keder erişir yahut elindeki nimeti gider.

Rüyanızda ana nesne olarak Tek Gözlü Olmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla