Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.08.12, 09:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Tarla Görmek - Rüyada Tarla Açıklaması ve Yorumu - Tarla Rüya Tabiri

Rüyada Tarla Görmek - Rüyada Tarla Açıklaması ve Yorumu - Tarla Rüya Tabiri

Rızık ve hayra, ekim ve dikimi yapılan şeylere; Tarla kişinin karısına, Tarlanın güzelliği eşin ve rızkın güzel olmasına, onda görülen eksiklikler kazanç ve geçimde görülen sıkıntılara delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Çiftlik.)

Rüyada görülen tarla veya çiftlik, çok hayırlı rızka işarettir.

Rüyada tarla görmek çok bol para kazandıracak, karlı işlere girileceğinin işaretidir. Rüyada tarla ekmek emeklerinin karşılığını alacak demektir.

Yeşil ve meyve sebze dolu tarlalar, bolluk ve bereketin simgesidir. Kuru veya terk edilmiş bir tarla fakirliğe işaret eder.

İyi kısmet, paradır. Tarla yeşil ise hazır iş ve hazır paradır.

Boş bir tarla henüz ortaya çıkmamış bir iş, bir kısmettir. Yeşillerin bitmeye başladığı bir tarla bol para getirecek iş veya hazır paradır. Tarlayı eken, biçen kazanç sağlar.

Rüyanızda ana nesne olarak Tarla görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla