Konu
:
Kuzey ve Güney 11.Bölüm Özeti
Tekil Mesaj gösterimi
23.08.12, 15:54
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:168
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Kuzey ve Güney 11.Bölüm Özeti
Kuzey ve Güney 11.Bölüm Özeti
Simay,? Kuzey'i evlenmeye ikna edebilmek için, onu en zayıf noktasından yakalamaya çalışır. Ancak Kuzey'in içinde bulunduğu koşullar, onun Simay'a küçücük bir umut vermesine bile engeldir. Kuzey her şeyden önce, aynı gece çıkacağı dövüşte hayatta kalmayı başarabilmelidir.
Atilla Sinaner, geçirdiği kalp? krizinin ardından hastanede hayatta kalma mücadelesi verirken, Banu bu durumdan Barış'ı sorumlu tutar. Banu'nun suçlamaları karşısında soğukkanlılığını kaybetmeyen Barış ise, aynı dakikalarda kendi geleceğine yön verecek olan belgeyi Atillanın imzasını taklit ederek imzalar.. Kazım'ın kızını görebilmek için evlerinin önüne kadar gelmesiyle, Gülten Cemre'yi daha fazla olayların dışında tutamaz. Öte yandan Gülten'in çabaları sonuç verir, Cemre, Katmanoğlu Holding'te işe başlar.
Atillanın ölümü ardından Banu ve Barışın annesi Ebru'nun (Hale Soygazi) İstanbul'a gelir.. Ebru'nun dönüşüyle birlikte bütün dengeler bir anda değişir.
Bu yeni dönem, ilk andan itibaren Banu ve Güney'i de etkisine alacaktır.
Kuzey, kendi yüzünden? yaşanan bir olumsuzluğu daha tamir edebilmek için Simaya evlenme teklif eder.. Bu nikah tamamiyle gizli? kalacaktır.
Kuzey'in nikah defterine imza attığı gün, zaman içinde hayatını tamamen değiştirecek Zeynep'le tanışır.. ..
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak
Açık Profil bilgileri
Başak - Özel Mesaj gönder
Başak - Daha fazla Mesajını bul