Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.08.12, 15:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kuzey ve Güney 14.Bölüm Özeti

Kuzey ve Güney 14.Bölüm Özeti


Güney'in, Ferhat'ı polislere ihbar etmesiyle başlayan baskın, incelemelerin derinleştirmesiyle daha büyür. Olayların rengi değişir.. Ama Kuzey'in önemsediği tek şey, düşmanı Ferhat karşısında düştüğü durumdan kurtulabilmektir. Kuzey Ferhatın parasını geri vermek için çabalarken, o parayı Güneyin kullandığını öğrenir.. İki kardeşin arasındaki uçurum, giderek büyümektedir. Kuzey, her attığı adımda bir engele çarparken, Güneyin şansı giderek açılmaktadır.. Banu ve Güney'in yeni işleri için yurt dışından bekledikleri cevap gelir. Güney bu durumu kardeşi için de bir imkan olarak kullanmaya kararlıdır.

Öte yandan Zeynep, her fırsatta Kuzey'in? yanındadır.. Kuzey bu yakınlığa kayıtsız kalamaz. Gün geçtikçe Kuzeyi daha iyi anlayan ve ona yakınlaşan Cemre ise Kuzeye karşı duygularının yavaş yavaş farkına varır. Kuzey Simay'la evliliğini herkesten saklamaya çalışırken, gerçekler hiç beklenmedik bir şekilde ortaya çıkacaktır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla