Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.08.12, 16:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kuzey Güney 31. Bölüm Özeti

Kuzey Güney 31. Bölüm Özeti

Yaptığı yanlışların bedelini ödeme zamanı gelen Simay, korku içinde başına gelecekleri bekler.


Kaza gecesiyle ilgili soruşturma sürmektedir. Güney, bu sırada Kuzey'in ortada görünmemesini, kendisini kurtarmak için ifadeye gelmemesini, intikam olarak algılar, Kuzey'e karşı daha da hırslanır. Oysa Kuzey, bu işi kökünden temizlemenin peşindedir.

Güney'in Kuzey'e olan öfkesi, Sami'nin işine de zarar verir. Sami için artık, Güney'den hesap sorma zamanı gelmiştir. Sami, ani bir kararla holdinge gider. Güney'in geçmişe dayanan olayı gazetelere düşünce, Sinanerler de basına malzeme olurlar. Banu bu durumu kendi yöntemiyle düzeltmeye çalışsa da, sonuç yine Güney'in aleyhine olur.

Barış, Güney'e karşı bir koz daha ele geçirmiştir. Bunu da sonuna kadar kullanmaya kararlıdır. Bu süreçte, Ferhat'tan gelen yeni bir belge işine çok yarar. Öte yandan, Cemre ve Zeynep arasında söze dökülmeyen rekabet yüzünden gerginlik giderek artmaktadır. Zeynep, Cemre'nin sosyal paylaşım sitesindeki mesajlarını okur ve bunların Kuzey için yazıldığını düşünmeye başlar. Cemre de bu durumdan kurtulmak için yalana başvurur. Bu durum Kuzey'in, Cemre'nin bir sevgilisi olduğunu düşünmesine yol açar. Cemre'yle yaşadıkları soğuk savaş, Zeynep'i Kuzey'e daha çok iter ve Kuzey ve Zeynep ilk kez baş başa kalırlar. Cemre, Kuzey'le ilgili tüm umutlarını, kaybedeceğini, canı yanarak anlar.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla