Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.08.12, 13:50   #6 (permalink)
Kullanıcı Profili
EZEL
Moderator
 
EZEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 1.089
Konular: 909
Puan Grafiği
Rep Puanı:2080
Rep Gücü:36
RD:EZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant futureEZEL has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 41
64 Mesajına 108 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: Cuma Günü Okunacak Dilek Duaları

Haceti veya bir dileği olan kimse , çarşamba , perşembe ve cuma günleri oruçlu olarak geçirir. Yalnız cuma günü cuma namazına gitmeden önce boy abdesti alarak cuma namazına iştirak eder. Yolda giderkende bir fakire sadaka verir . Cuma namazı sona erince , ellerini ilahi dergaha açarak şöyle duada bulunur :
Allahümme inni es'elüke bismikel azıymi bismillahirrahmanirrahıymillezi la ilahe illa hü* Alimül ğaybi veş şehadeh* Hüver rahmanür rahıym*Es,elüke bismikellezimelees semacati vel erda ve es'elüke bismike bismillahirrahmanirrahıymillezi anet lehül vücühü ve haşeat lehül asvatü ve veciletil kulübü min haşyetihi en tüsalliye ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ve en takdıye haceti... (Burada dileğini söyler).
Allah'ın izni ile duası gerçekleşir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Allah'ım Hakkımızda Hayırlısını Ver.
Amin
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla