Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.08.12, 03:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 2012 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları - Eylül 2012 Balık Burcu Yorumları

2012 Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları

Balık Burcu Eylül 2012 Falı -Yorumu

Eylül 2012 Balık Burcu yorumu:Bu ay 12 Eylülde Dolunayın burcunuza gelmesi ile yıldız bir oyuncu olacaksınız. Enerjiyi sahiplenin ve onu her güne iyimserlik ve heyecanla başlamak için kullanın. Bu dönemde özellikle başka insanlar üzerinde pozitif etki bırakabilir, işbirliği ve uzlaşmayı vurguladığınız sürece onların desteklerini kazanabilirsiniz.

Eviniz iş hayatınız hareketleniyor. Bu koşuşturmaya ayak uydurmak zaman zaman zorlaşacak, ancak her günü en başından planlarsanız her şey dahi kolaylaşacak. Bu etki Ekim ve Kasım aylarına kadar uzanacak, o yüzden günlük rutininize stresinizi atmanın bir yolunu bulmalısınız.

9 ve 25 Eylül tarihleri arasında yedinci eviniz Merkür geçişiyle, ilişkilerinizde güçlü noktanız iletişiminiz olacaktır. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi, umut, dilek ve hedeflerinizi size yakın insanlarla paylaşın. Sonra dinleyin. Duyduğunuz şeyler, sizin düşünce yapınızla uyuşmasa bile, son derece değerlidir. Bunu olumsuz veya sınırlandırıcı olarak görmek yerine, iki oluşu harmanlamaya çalışın.


27 Eylülde parasal konularda sıkıntılar yaşayacaksınız. Yılın bu zamanına kadar yaşadığınız sorunlar tekrar dikkatinizi gerektirebilir ve eşinizin geliri de etkilenebilir. Ama bir çözümü var. Yenilikçi bir yaklaşım ve büyük olasılıkla ikinci bir iş anlık gerginlikleri dindirebiiir. Sorun borçsa, uygun faiz oranıyla kredi almak için bankalara başvurun.


Astrolog Rezzan Kiraz
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla