Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.08.12, 03:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Başak Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Başak Burcu Yorumları

Başak Burcu Eylül 2012 Yorumu
2012 Eylül Ayı Başak Burcu Yorumları


2012 Başak Burcu Eylül Ayı Falı

Başak Burcu Eylül 2012 Eylül ayında oldukça heyecanlı ve hareketli zamanlar geçireceksiniz. Özel hayatınızda ise kafanız biraz karışık görünüyor, duygu iniş çıkışlarınız Eylül ayı içerisinde fazlalaşabilir.Arkadaş çevrenizden alacağınız haberler keyfinizi arttırabilir. Hayatınızdan bir ilişkiyi kesip atacak gibi görünüyor, bu işbirliği yaptığınız biri veya birileri olabilirya da bir yakınınız olabilir.

9 Eylülden sonra yeni heyecanlar duyabilirsiniz. Yalnız harekete geçerken daha sağlam ve yavaş hareket etmek yararınıza olacaktır. Geçen aydan aldığınız enerji ile aya güzel başlıyorsunuz.

Bu ay seçkin kişilerle daha yakın ilişkiler kurmanız sizi hem mutlu edecek, Kariyerinizde başarılı bir çıkış yakalayabilirsiniz. Bu çıkışın maddi getirisi de yüksek olacak. Girişim, iş planları çerçevesinde bir miktar para elinize geçebilir.Bazılarınızda elde ettiği başarısı nedeniyle bir ödül alabilir. Bu bir sosyal aktiviteden olabilir, ürettiği bir icat, bir eserden de olabilir.

Bu ay sonuna doğru beklediğiniz veya süpriz güzel haberler alabilirsiniz.İş veya başka konularda görüşmeler, girişimler için hava olumlu ama ayın ikinci yarısı görüşmeler tartışma ile kesilebilir. Buna meydan vermemek için hazırlıklı olun.
İçinizde biriken enerjinizi hafif spor vs aktivitelerine yöneltin, sizi rahatlatacak şeylerle ilgilenin, ailenizle zaman geçirin ve kendinizle. Ve bu yoğun ve riskli enerjinin geçip gitmesini bekleyin. Çünkü bu enerji ters tepip sizi yıkabilir veya karşı tarafı yıkabilir,fakat sonuçta ciddi bir anlaşamazlıklara da neden olabilir.

Kaynak: Astrolog Yasemin Boran 2012
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla