Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.08.12, 16:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Arka Sıradakiler 145. Bölüm Özeti

Arka Sıradakiler 145. Bölüm Özeti


Saffet ve Zehra ilk şaşkınlığı attıktan sonra artık kaçamayacaklarını anlamışlardır. İçlerinde büyüyen aşkı ne kadar bastırmaya çalışsalar da başarılı olamazlar. Ama aralarında neler olduğu er geç öğrenilecektir. Bunu ilk öğrenen Memo’nun tepkisi ağır olur. Saffet, Zehra’nın aşkı için sahip olduğu her şeyi feda etmeye hazır mıdır?

Kerem’in ölümünün yarattığı şok dalgası dinmeden tayfa yeni bir problemle yüz yüze gelirler. Kerem’i gerçekten Pınar mı öldürmüştür? Polis, Kerem’in cep telefonunda bulunan son aramalar yüzünden, her birini şüpheli olarak görmektedir.
Gamze’nin hastalığının yarattığı üzüntü ve baskının üstüne bir de bunlar eklenince Oktay ve arkadaşları zor günler yaşamaya başlar. Bu zor günleri atlatmak için birbirlerinin desteğine ihtiyaçları vardır. Ama içlerinde büyüyen şüpheleri aşmaları mümkün olacak mıdır?
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla