Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.08.12, 16:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Arka Sıradakiler 147.Bölüm Özeti

Arka Sıradakiler 147.Bölüm Özeti


Kerem’in öldürülmesi adeta tayfanın hayatını cehenneme çeviren bir olaylar zincirini başlatmıştır. Oktay tutuklanır. Gamze ve arkadaşları şoktadır. Her yeni delil Oktay’ı özgürlükten bir adım uzaklaştırmaktadır. Ga...mze bu kadar baskıya daha fazla dayanamaz hale gelmiştir. Oktay suçsuzluğunu kanıtlayabilecek ve direncini her geçen gün kaybeden Gamze’nin yanında olmayı başarabilecek mi?


Saffet ve Zehra aşklarını Ali’ye itiraf edememenin acısı içindedirler. Saffet’in her teşebbüsü yeni bir engelle karşılaşır. Memo ve Sedat aşıkları itirafa zorlar ama bu o kadar kolay değildir. Ali’ye gerçeği söylemeleri mümkün olacak mıdır? Bu sırada karşılarına yeni bir sorun çıkar. Sevda! Saffet ve Zehra’nın aşkı bütün bunlara karşı koyabilecek kadar güçlü müdür?

Arka Sıradakiler’den yine duygusal ve nefes nefese bir bölümle karşınızda.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla