Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.09.12, 16:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kayıp Şehir Dizisi Konusu ve Fragmanı

Kayıp Şehir Dizisi Konusu ve Fragmanı


Kanal D yeni sezona, Tomris Giritlioğlu – Cevdet Mercan işbirliğinin son bombası “Kayıp Şehir” dizisiyle giriyor.

Öykü geliştirme ve proje tasarımı Tomris Giritlioğlu’na ait olan, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosunu Yıldırım Türker, Murat Yurkulak, Seray Şahiner, Hakan Bıçakçı ve Leyla Olça’nın kaleme aldığı “Kayıp Şehir” dizisi hem konusu, hem de Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’den oluşan güçlü kadrosuyla hayli iddialı bir proje.


Dizinin odağında, babanın ölümü nedeniyle yeni bir düzen kurmak adına İstanbul’da yaşayan oğulun yanına göç eden Karadenizli Toptaş Ailesi’nin hikayesi var. Birbirine bağlı ve güçlü olan aile, babanın ölümü ile sarsılır. Meryem (Nazan Kesal), 5’i erkek, biri kız 6 çocuğu ve yaşlı kayınpederi (Ahmet Mekin) ile İstanbul’da ne yapacaktır ? Çocukların en büyükleri İsmail (Tugay Mercan ) 25, deli dolu bir çocuk olan İrfan (İlker Kaleli ) 23, sorumluluk sahibi Kadir ( Nik Xhelilaj) 22, tek kız çocuğu olan Seher 18 (Elifcan Ongurlar), okumayı hiç sevmeyen Sadık 16 ve en küçükleri Hakan(İhsan Berk Aydın) ise 8 yaşındadır. “Kayıp Şehir” de , Toptaş Ailesi’nin hayatta kalma mücadelesinin yanısıra İstanbul’un arka sokaklarındaki yoksulluğu, insanlık trajedilerini, kadınların, çingenelerin, travestilerin, siyahların maruz kaldığı ayrımcılık ve şiddeti, işçi ile emekçi sorunlarını, sokak çocuklarının dünyasını farklı bir kamera kullanımı ve anlatımla izleyeceğiz. Kayıp Şehir eylül'de kanal d'de..




Tualimforum.com video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla