Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.12, 16:15   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Demir Eksikliği Anemisi ile Birlikte Yaşamak

Demir Eksikliği Anemisi ile Birlikte Yaşamak


Demir eksikliği aneminiz varsa sağlığınıza dikkat etmeniz önemlidir. Demir düzeylerinizin arttığına emin olmak için düzenli olarak doktorunuza görünün. Tıbbi kontrollerde doktorunuz ilaçlarınızı veya takviyeleri değiştirebilir. Ayrıca beslenmenizi iyileştirmek için önerilerde bulunabilir.


Demir takviyelerini sadece doktorunuzun onayıyla ve onun yazdığı şekilde kullanın. Vücudunuzda aşırı miktarda demir bulunması da olasıdır (demir yüklenmesi denen durum). Vücudunuzda çok fazla demir bulunması organlarınıza zarar verebilir.
Demir düzeyleriniz normale dönene kadar halsizlik (yorgunluk) ve demir eksikliği anemisinin diğer belirtileri hissedebilirsiniz. Demir düzeylerinin normale gelmesi aylar sürebilir. Yeni belirtiler oluşursa veya belirtileriniz kötüleşirse doktorunuza bildirin.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla