Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.09.12, 12:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart iPhone 4 E Posta Düzenleme - iPhone 4 E Posta Nasıl Düzenlenir - iPhone 4 E Posta

iPhone 4 E Posta Düzenleme - iPhone 4 E Posta Nasıl Düzenlenir - iPhone 4 E Posta



Herhangi bir posta kutusundaki, klasördeki veya arama sonuçları penceresindeki iletileri düzenleyebilirsiniz. İletileri tek tek silebilir veya tümünü bir kerede silmek için bir grup seçebilirsiniz. İletileri aynı hesapta veya farklı hesaplar arasında bir posta kutusundan veya klasörden diğerine de taşıyabilirsiniz.

İletiyi silme: İletiyi açın ve simgesine dokunun.

İleti başlığının üzerinde parmağınızı sola veya sağa doğru kaydırıp Sil düğmesine dokunarak da iletiyi, doğrudan posta kutusunun ileti listesinden silebilirsiniz.


Not: Google hesapları için, Arşivle'ye dokunun. İletiler silinmez ama hesap arşivinize taşınır.

Birden fazla iletiyi silme: İleti listesini görüntülerken, Düzenle düğmesine dokunun, silmek istediğiniz iletileri seçin ve sonra Sil düğmesine dokunun.


İletiyi başka bir posta kutusuna veya klasöre taşıma: İletiyi görüntülerken, simgesine dokunun ve sonra bir posta kutusu veya klasör seçin.

Başka bir hesaptaki posta kutusunu veya klasörü seçmek için Hesaplar'a dokunun.

Birden fazla iletiyi taşıma: İleti listesini görüntülerken; Düzenle düğmesine dokunun, taşımak istediğiniz iletileri seçin ve sonra Taşı düğmesine dokunup bir posta kutusu ya da klasör seçin.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla