Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.03.08, 09:12   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Eylül
Super Moderator
 
Eylül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 2.303
Konular: 931
Puan Grafiği
Rep Puanı:7806
Rep Gücü:20
RD:Eylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 542
199 Mesajına 659 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow General Mobile Dstw1

GENERAL MOBILE DSTW1 ( Microsoft Windows Mobile 6 Crossbow Pocket PC Edition + Çift Sim Kartlı )

Yeni Çalışma Ofisiniz!

Dünyanın Windows Mobile işletim sistemli ilk çift SIM kartlı PDA telefonu DSTW1; 265 MB’lık belleğe sahip olan ürün, e-posta trafiği yoğun olan kullanıcılar için DUAL EDGE bağlantı desteği sağlayarak; e-posta ve ekli dosyalara her koşulda ulaşabilme imkanı tanıyor.

Windows Mobile işletim sistemi ve çift SIM kartı özelliklerini aynı anda sunan ilk telefon olan DSTW1, ayrıca kartvizit tanıma özelliğine de sahip bulunuyor. Bluetooth desteğine sahip General Mobile DSTW1'in 2 MP kamerası ve 2.8 inç büyüklüğünde 64K renkli dokunmatik ekranı bulunuyor. Bellek arttırabilmek için microSD kart desteği bulunan telefonun pili 4 saate kadar konuşmaya 160 saate kadar beklemeye olanak sağlıyor.

DSTW1 modelininin, diğer çift SIM kartlı telefon modellerinden ayıran özelliği telefonda iki karta da ayrı ayrı hizmet vermeyi sağlayan çift çekirdekli işlemcisi. Ürün, iki işlemcisi sayesinde; internet tarayıcısı ile işlem yapılırken, gelen çağrı nedeni ile devam eden işlemin kesilmemesi gibi kolaylık getiren faydalar sağlıyor. İki işlemcinin sağladığı diğer bir fayda da; hız. Hız, gerek gelen çağrı gerekse de çağrı alınmadığı zamanda işletim sisteminin çalışmasında kendisini gösteriyor. Türkçe arayüz desteğine de sahip olan DSTW1, Windows işletim yüklü bilgisayar ile kolayca senkronize olabiliyor.

DSTW1 TÜRKİYE'DE!

DSTW1'de bulunan ofis programları (Word, Exel, Power Point, MSN) ile işlerinizi istediğiniz yerden yapabilirsiniz

MMS ve E-posta desteği olan DSTW1 aynı zamanda stereo kulaklığı ile müzik dinleme ve video seyretme keyfini yaşatıyor

MP3. MPEG4 formatlarını destekliyor. 1GB Mikro SD Kart, 2 mega piksel kamera, 262 K renk 2.4 TFT ekran. USB şarj. araç şarjı, MP3 çalar, MPEG4 oynatıcı, video kaydedicisi ve yedek bataryası bulunan General Mobile DSTW1 1000 adet rehber kaydı yapmanıza olanak sağlıyor...

( Alıntı )
--------------Tualimforum İmzam--------------



Eylül
Eylül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla