Konu: Samsung C260
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.03.08, 01:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Metrix
Gamma Üye
 
Metrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 3.491
Konular: 3144
Puan Grafiği
Rep Puanı:6312
Rep Gücü:0
RD:Metrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 74
366 Mesajına 520 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Samsung C260

SAMSUNG C260

Sıradışı Sadelik

Kapaklı telefonların kullanım kolaylığı C260’da sadelik ve çekicilik ile birleşti.
Renkli parlak tasarımının ilgi çekiciliği, sadece çizgilerinin zarifliği ve kullanım kolaylığı C260 sizin için vazgeçilmez kılacak.

Renkli Ekran

C260’ın sahip olduğu 65 Bin renk ekranında görüntüler daha net ve canlı. 1.52” genişliğe sahip olması ise kullanım kolaylığı sağlıyor. Uzun mesajları beş satırda görebilir, animasyonlar eşliğinde gelen aramalarınıza cevap verebilirsiniz.

Her şey Rahatınız için

Artık günlük hayatınıza devam ederken, telefon ile görüşmek sorun olmayacak. Polifonik-16 zil sesi teknolojisi eşliğinde gelen çağrılara, sadece kapağını açarak cevap verebileceğiniz gibi görüşme esnasında “ok” tuşuna basarak Eller Serbest modunu aktif hale getirebilirsiniz
Tüm bunların yanında hareket halindeyken de internet üzerinden istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

Mobil İzleyici

Telefonunuzun çalınması ya da kaybolması durumunda, sizin kartınız yerine takılan SIM kart üzerinden sizin belirlediğiniz iki numaraya SMS ile otomatik bilgi verilmesidir.
Metrix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla