Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.03.08, 12:55   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Cigde
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Erzurum
Mesajlar: 442
Konular: 375
Puan Grafiği
Rep Puanı:1980
Rep Gücü:0
RD:Cigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 12
80 Mesajına 96 Kere Teşekkür Edlidi
:
Smile Gülben Ergen Hayatı(Biyografisi)

Gülben Ergen (1972 - .... )


1972 yılın da İstanbul'da doğdu. Erenköy kız lisesinde ortaokul, Kadıkoy ticaret lisesinde liseyi bitirdi. Konservatuvar eğitimi almamış olmasına rağmen aldığı özel eğitimler ve iyi bir gözlemleyici olmasıyla bu alandaki eksikliğini giderdi. İlk olarak 1987 yılında Hürriyet Sinema 2. Güzeli seçilmesiyle tüm hayatı değişti. Ardından ise adı "Deniz Yıldızı" olan, başrolünü Kenan Kalav'la paylaştığı ilk sinema filmin de oynadı.

Daha sonra bunu adı "İki Kızkardeş" olan ve başrolünü

Aydan Şener'le paylaştığı filmiyle hayranlarının karşısına geçti. Oynadığı klip ve filmleri Hanımın Çiftliği, Haydi Söyle klibi, Fırat, Marziye, Sabah Programı, Dadı ve 2003 ilk aylarında çıkan filmi Hürrem Sultan adlı diziyle hayranlarının karşısına tekrar geçti. Gülbence adlı bir dergi ile basın sektörüne girdi.
Cigde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla