Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.10.12, 22:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Kireççi Görmek - Rüyada Kireççi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kireççi Rüya Tab

Rüyada Kireççi Görmek - Rüyada Kireççi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kireççi Rüya Tabiri

Rüyada kireççi görmek fesatçı ile yorumlanır. Rüyada evini badana ettirmek için bir kireççiden kireç satın aldığını görmek, arkasından aslı olmayan dedikodular yapıldığına işarettir. Evinin veya odasının beyazla badana edildigini görmek, feraha; mavi veya çivit rengi ile badana yapılması habere; pembe yapılması sevince; siyahla badana yapılması kedere; sarı renkle badana yapıldığını görmek ise, hastalığına delalet eder. Rüyasında kireççi ile herhangi hususta ağız tartışması yapmak, başka bir mahalleye taşınacagına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kireççi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla