Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.10.12, 00:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kurban Bayramı Sözleri 2012

Kurban Bayramı Sözleri 2012
Kurban Bayramı Mesajları 2012
Kurban Bayramı İçin Mesajlar

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramının yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.

Tüm arkadaşların Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun!

Bir gül misalidir yaşamak, en güzel kokudur bu hayatta nefes almak, huzur dolar insan sevdikleriyle yaşayarak, bu bayramda'da sevenlerimizi Unutmadık, Bayramınız Mübarek Olsun...

Dualarım sevdiklerime, ümitlerim var geleceğe, yaşadığımız her mazinin hatırı var serçe gönlümde bu hatır sizinle güzel özel günlerde! Bayramınız Mübarek Olsun...

Kurban kesilir sabahın erken saatlerinde, sevenler birleşir bu mübarek günde, bir hayat paylaşılır bayramın ilk gününde, Hayırlı bayramlar dilerim sevdiklerime..

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz

Bu mübarek güzel günde kurbanların kanı kadar temiz bir gelecek sizlerin olsun Bayramınız Mübarek Olsun...

En Güzel Bayramların En Güzel Anlıları Sadece Bugün değil Hergün Size güzel bir Anı olsun! Kurban Bayramınız Mübarek Olsun..

Yaşamaktır Hayatı mutluluklarla, sevmektir sevilenleri güzel günde hatırlamak, En güzel Anıları Ufakta Olsa bir mesajla Hatırlamaktır, Bu Bayramda Unutulmadığınızı Bilmenizi isteriz...

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban Bayramı dileriz.

Benim ömrümde ırmaklar vardır, sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır, bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla