Kara Gölgen Olaydım Şarkı Sözleri - Recep Aktuğ Kara Gölgen Olaydım Şarkı Sözleri        Kara Gölgen Olaydım Şarkı Sözleri - Recep Aktuğ Kara Gölgen Olaydım Şarkı Sözleri 
Kara Gölgen Olaydım (Siyah Gül) 
Recep Aktuğ Şarkı Sözleri  Recep Aktuğ Kara Gölgen Olaydım lyrics      Sen rastladığım en güzel çiçeksin  Siyah gül gibi soylu ve güzel  İsterse silinsin bütün renkler  Ey benim kalbimin siyah gülü  Senin siyahlığın bana yeter  Dudaklarının bağ bozumunu  Gönlümce ben yapaydım  Senden uzakta kalmamak için  Kara gölgen olaydım  Seni sevmenin sonsuzluğunda  Şaşırıp kaybolaydım  Ve ışık vermek için gecene  Tualimforum.com    Ateş olup yanaydım  Ahh yanaydım? Ahh yanaydım  Benim duyduğum en güzel şarkısın  Cağlayanlar gibi coşkun ve güzel  İsterse kaybolsun bütün renkler  Ey benim kalbimin siyah gülü  Senin şarkıların bana yeter  Dudaklarının bağ bozumunu  Gönlümce ben yapaydım  Senden uzakta kalmamak için  Kara gölgen olaydım  Seni sevmenin sonsuzluğunda  Şasırıp kaybolaydım  Ve ışık vermek için gecene  Ateş olup yanaydım  Ahh yanaydım? Ahh yanaydım  Ahh yanaydım                 
    Konu Serap tarafından (01.01.15  Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.. 

|