Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.10.12, 16:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Atlantis Aqua Park Tekirdağ - Tekirdağ Çorlu Atlantis Aqua Park İletişim Bilgileri

Atlantis Aqua Park Tekirdağ - Tekirdağ Çorlu Atlantis Aqua Park İletişim Bilgileri

Tekirdağ Atlantis Aqua Park Resimleri - Tekirdağ Çorlu Atlantis Aqua Park Tanıtımı - Tekirdağda Çorlu Bulunan Yüzme Havuzları





İstanbul’un yanı başında Tekirdağ, Çorlu’da Atlantis Aqua Park özellikle hafta sonu aqua park arayanlar için bir alternatif olabilir. 2005 yılından bu yana hizmette olan Atlantis Aqua Park Tekirdağ, 2008 yılından bu yana fitness, aerobik, basketbol, sauna ve eğlence imkanları da sunmakta. Trakya’nın gözde aqua parkında plaj voleybolu ve su kaydırakları da bulunmakta.

Yaz sezonunun mayıs ayı içinde başladığı Aqua Park’ta düğün, nişan, kokteyl, parti ve kutlama organizasyonları yapmak da mümkün. Servisler ile ücretsiz ulaşım imkanı da mevcut.

Atlantis Aqua Park giriş ücretleri: Hafta içi ve hafta sonu bay, bayan ve öğrencilere farklı tarifeler uygulanmakta. 20 TL civarındaki Atlantis Aqua Park ücreti 5-10 yaş çocuklar, aileler ve üye misafiri için indirimli olarak uygulanmakta. Yaz dönemi üyeliği ise 200 TL civarında.



Atlantis Aqua Parkta dikkat etmeniz gereken bazı kuralları da hatırlatalım: Cankurtaranların talimatlarına ve park içindeki tabelalarda yazılı olan kurallara uymak zorunludur. Kurallara uymadığınız taktirde kendinize ve diğer insanlara zarar vererek ciddi yaralanmalara neden olabilirsiniz. Park içerisindeki aktiviteler sırasında 10 yaşın altındaki çocuklara bir yetişkin tarafından refakat edilmelidir. Havuzları ve kaydırakları kullanmadan önce duş alınız. Vücudunda açık yara olanlar ve bulaşıcı hastalığı olanlar parka alınmaz. Fiziksel engellilerin, boyun, sırt, kalp rahatsızlıkları olanların ve hamile bayanların park içindeki kaydırakları kullanması uygun değildir. Her türlü yiyecek, içecek ve cam eşya park içerisine alınmaz. Geri ödeme ve yağmur iadesi yoktur. Çocuklar için can yelekleri müşteri hizmetlerinden temin edilebilir. Yüzerken ve kayarken üzerinizde anahtar, mücevherat veya sert cisimler bulundurmayınız. Kaybolan eşyalar şirket sorumluluğunda değildir. Park içinde nakit para geçmemektedir. Lütfen içeride kredi yükleme noktalarını kullanınız. Çocuklar için lütfen kimlik gösteriniz. Can yelekleri depozito ve kimlik karşılığı temin edilir.

Atlantis Aqua Park
İletişim Bilgileri: (atlantisaquapark.com) Atlantis Eğlence Hizmetleri
Adres: İstanbul Yolu Peugeot Arkası (Türkgücü Köyü) Çorlu / Tekirdağ
Telefon: 0 – 282- 661 14 14 -15
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla