Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.10.12, 22:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 18 Mart Üniversitesi Yüzme Havuzu Çanakkale - Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Yüzme

18 Mart Üniversitesi Yüzme Havuzu Çanakkale - Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Yüzme Havuzu İletişim Bilgileri

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Yüzme Havuzu Resimleri - Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Yüzme Havuzu Tanıtımı - Çanakkalede Bulunan Yüzme Havuzları





ÇOMÜ bünyesinde 2011′den bu yana hizmet veren yüzme havuzu yarı olimpik standartlardır (16×25 metre ebatlarında 6 kulvar ve 2,20 metre derinlik). Tesiste ayrıca 1,1 metre derinliğinde ve 17×6,5 mt boyutlarında çırpınma havuzu da mevcuttur.



Yaklaşık 3,5 milyon TL’ye malolan yüzme havuzunda derslikler, spor alanları, bay-bayan saunaları yer almaktadır. 300 kişilik seyirci kapasitesine sahip Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi yüzme havuzu jimnastik salonu, idari bina (ilk yardım odası, sekreter, doktor, yönetim, antrenör ve personel odaları), soyunma odaları ve duş yerleri ile kafeterya imkanlarına da sahiptir.

Başta BESYO ve ÇOMÜ öğrencileri olmak üzere, akademik ve idari personele hizmet veren tesis, Çanakkale halkının kullanımına da açıktır. Zorunlu ve seçmeli yüzme derslerinin uygulandığı tesiste, yüzme bilmeyenler için yüzme kursları da düzenlenmektedir. Havuzu kullanmak için hepatit (kan-idrar tahlilleri) testleri gerekmektedir.

Çanakkale 18 Mart yüzme havuzu seans-saat bilgisi, üyelik ve ücretler için iletişime geçebilirsiniz.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu adres ve iletişim bilgileri:
Adres: ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi, Çanakkale
Telefon: 0 (286) 218 00 18 (üniversite santral)
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla