Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.10.12, 16:51   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart İpad Mini Özellikleri Hakkında Bilgi

İpad Mini Özellikleri Hakkında Bilgi


Beklenen tarih geldi. Eylül ayında özel bir tanıtımla görücü karşısına çıkacak olan İpad Mini Ekim ayında da resmi olarak tanıtılacak. Gerçi bu tarihlerde özelliklerini daha ayrıntılarıyla verebileceğimiz İpad miniye genel olarak bakarsak:

Ticonderoga Securities şirketine bağlı uzmanlardan Brian White, iPad Mini'nin 250 ila 300 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacağını belirtirken, Apple'ın iPad Mini'yi geliştirmesinde Amazon'un etkili olduğuna dikkat çekti.

iPad Mini'nin "mini" kavramına takılmamak gerektiğini kaydeden White'a göre özellikleri iPad 2'den biraz daha kısıtlı ve aynı ölçülerdeki bir iPad'in de bu modele denk gelebileceğini dile getirdi.

Daha ucuz ve küçük olacak tablet PC'nin boyutu 8 inch'ten küçük olacak ve Apple, ‘iPad mini’ ile 7 inch'lik tablet pazarındaki yerini alacak.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla