Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.10.12, 14:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Aslan Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu

Aslan Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu

2012 Aslan Burcu Kasım ayı Yorumu


aslanlar için Kasım ayı parasal konularda atılacak ilk adımlar ve anlaşmalar konusunda uygun bir ay olacak. Maddi konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilir,kazançlı çıkabileceğiniz alışverişleri bu dönemde yapabilirsiniz. Basit ve yararlı şeylere yönelebilir, en fazla ihtiyacınız olan şeyleri seçebilirsiniz.
Bu ay özellikle Jüpiter sizin sosyal hayatınız ve dost çevrenizi anlatan alanda gerilerken bu konuyla ilgili plan ve projelerinizi de bir süreliğine askıya almak durumunda kalabilirsiniz.
Bu dönemde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili hareketli gelişmelerle karşılaşacağınız bir dönemdesiniz.
Bu konularda istekleriniz için kolayca harekete geçebilir ve yeni ilişkiler için cesaretli olabilirsiniz. Çıkacağınız yolculuklarda, tatillerde yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklar yaşayabilirsiniz. Böylece kendinizi daha rahatlamış ve keyifli hissedebilirsiniz.
Artan enerjiniz çekiciliğinizi de arttırıyor. Bu da sizi ilişkilerinizde daha karizmatik ve etkileyici yapacak.
Bu güne kadar gecikmiş, bir türlü hayata geçiremediğiniz projeler ve organizasyonlar için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
Bu süreçte işlerinizin aksayan yönlerini düzenleme fırsatı bulabilir, cemiyet hayatında, eski gruplar veya dostlar arasında daha çok değer ve takdir görebilir ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni girişimlerde ise zorlanma riskiniz var.
Aileniz ve ev konuları ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bu süreç te derinleşen duygular gizli düşünceler yüzünden aile içi sorunlar artabilir.
Endişeli ve şüpheci yaklaşımlar sorunların artmasına neden olabilir. Satürn önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca sizi ev ve aileyle ilgili konularda etkileyecek.
Eve, aileye ve yaşadığınız yere daha fazla odaklanacaksınız. Ev değişikliği, aile ile ilgili sorumluluklar önemli olabilir.
Aile içinde karamsarlıklar artabilir, kendinizi yalnız ve karamsar hissedebilirsiniz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla