Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.10.12, 14:18   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Oğlak Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu

Oğlak Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
Oğlak Burcu Kasım 2012 aylık burç yorumları


Burcunuzun aylık iş, sağlık ve aşk burç yorumları: Bu ay günlük hayatınız, iş ortamınız ve sağlığınızla ilgili bir alanda gerileyen Jüpiter, günlük hayatınızın gerektirdiği görevleri arttırmış olabilir. Bu dönemde eskiden beri düzeltmeniz gereken, yarım kalmış işlerle veya eski bir sağlık sorunu ile uğraşabilirsiniz.Sağlık konularında olumlu bir dönemdesiniz. Bu ay tedavi edilmesi gereken rahatsızlıklarınız varsa iyileşme imkanlarınız artıyor.
Kendinize eğlenceli uğraşlar bulacağınız bu dönemde Sosyal hayatınız da hareketleniyor.Dostlarınızla beraber gündemde kalmaya devam edecek ve oldukça aktif bir sosyal hayatınız olacak.Bulunduğunuz ortamlarda yeni kişilerle tanışabilir, fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz.
Dostlar ve arkadaşlarla daha fazla beraber olabilirsiniz.
Burcunuzda Satürn önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca sosyal hayatınızı ilgilendiren alanda harekete devam edecek. Bu süre içinde sosyal hayatınızın kısıtlandığı ve kendinizi yalnız hissettiğiniz bir dönem geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız veya siz bazı sorumluluklardan dolayı bir türlü bir araya gelemeyebilirsiniz. Bu duurmda sosyal ilişkileriniz ciddi ve oldukça mesafeli bir hale gelebilir.
Aslında dostluklarınız ve gelecek beklentilerinizle ilgili bir yeniden yapılanma süreci içine girecek. Böylece hayatınızda artık size faydalı olmayan amaç, kişi ve çevreler sessizce çıkıp gidecek ve yenileri için yer açacaklar. Bu dönem bir süreliğine sizi karamsar duyguların içine alabilir.
17 Kasım’a kadar olan dönemde şartları kontrol edemediğinizi farkedebilir ve endişelenebilirsiniz.. Bu durum geçici. Sabırlı olmalısınız.Bu arada enerjiniz biraz düşebilir.
İş ve kariyer konularında yeni girişimleriniz artabilir ama sorumluluklar konusunda sabırlı olursanız başarı şansınız yüksek. İşin dışında ise başkalarının sorumluluğunu alabilir, etrafınızdaki kişileri yönlendirmek için çaba gösterebilirsiniz.
Bu dönemde herkesin gözü sizin üstünüzde olabilir, dikkat çekebilirsiniz. Kariyer evinizde gerçekleşecek olan yeniay, iş hayatınızla genel anlamda ulaşmak istediğiniz hedeflerinizle ilgili yeni girişimlere ve başlangıçlara işaret ediyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla