Konu
:
Rüyada Kıyma Görmek - Rüyada Kıyma Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kıyma Rüya Tabiri
Tekil Mesaj gösterimi
30.10.12, 01:52
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:63
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Rüyada Kıyma Görmek - Rüyada Kıyma Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kıyma Rüya Tabiri
Hazmı kolay güzel rızka, geçim vasıtalarına ve el sanatlarına, Birini kıyma yemeğine davet etmek, ona gadretmek için birinden yardım istemeye, Kıyma bazen beden zafiyetine ve halsizliğe delalet eder.
Hastalık haberidir.
Rüyada kıyma görmek, kısmetle yorumlanır. Rüyasında eti kıyarak kıyma yaptığını görmek, geçimini yoluna koymak için bazı çarelere başvurduguna delalet eder. Kıydığı kıymayı dagıttığını görmek, bazı çevrelerden yardım görecegine işarettir. Bazı yorumculara göre rüyada kıyma görmek, ticarette kar getirecek yolların araştırılması olarak yorumlanır. Bir başka rivayete görede: Rüyada kıyma pişirdigini ve halka yedirdigini gören kimse, kazanç yollarını çarşı ve pazarı ilgilendiren durumları veya bir meslek ögrenmek
için para sarfeder. Rüyada bir kimseyi kıyma yemegine davet etse, davet eden kimse davet ettigi kimseden bir adamı ezmek için yardım ister.
Rüyanızda ana nesne olarak Kıyma görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı
Tarot Falı
Rüya Tabirleri
Tarot
Açık Profil bilgileri
Tarot - Özel Mesaj gönder
Tarot´nin Web Sitesini ziyaret edin
Tarot - Daha fazla Mesajını bul