Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.11.12, 21:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Kevser Havuzu Görmek - Rüyada Kevser Havuzu Görmek Açıklaması ve Yorumu

Rüyada Kevser Havuzu Görmek - Rüyada Kevser Havuzu Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kevser Havuzu Rüya Tabiri

Rüyada kıyamet koptuğunu ve halkın Kevser Havuzu etrafında toplanarak meşrubat istediklerini görmek, halk arasında adaletle iş görecek bir hükümetin kurulacağına delalet eder. Havuzdan kevser şarabı içtigini gören müslüman olarak vefat eder. Halk, havuzun etrafında su istiyor, fakat verilmiyor görmek, halkın adaletten yoksun olduguna, kendisi istedigi halde, Kevser suyundan verilmedigini görmek, dine karşı inançsızlıga ve düşmanlıga işarettir. Havuz kenarında üzerinde adı yazılı bir taş alıp, onunla su içtigini görmek, büyük bir bilginle arkadaş olup ondan dünya ve ahiret işlerinde yardım görecegine delaleteder. Cafer-i Sadık'a göre; Kevser Havuzunu rüyada görmek dört şekilde tabir olunur.: Halka yardımcı olan bir kişi, zengin bir adam, toplu mal, herkese yararlı bilgili biri. Kevser Havuzu'nu onardığını görmek, hayır işlemeye, aksine yıktığını görmek de kötülük işlemeye delalet eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Kevser Havuzu görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla