Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.11.12, 18:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Keklik Görmek - Rüyada Keklik Görmek Açıklaması ve Yorumu - Keklik Rüya Tabiri

Rüyada Keklik Görmek - Rüyada Keklik Görmek Açıklaması ve Yorumu - Keklik Rüya Tabiri

Güzel ama geçimsiz kadına, tatlı ve güzel sözlü erkeğe, güleryüzlü kimseye, Keklik eti yemek yeni elbiselere, keklik almak güzel fakat huysuz bir kadınla evlenmeye, avlamak ise yetkili makama yakın kimselerden menfaat elde etmeye delalet eder.

Rüyada keklik görmek, etrafınızdaki insanların saygısını kazanacaksınız demektir. Keklik eti yemek aile içinde kavga edeceğinizi işaret eder.

Bekar kişi görürse aşktır. Ev içinde keklik görülürse, eşin hoppalığına işaret eder.

Rüyada keklik, konuşkan bir kadınla tabir olunur. Rüyasında çarşıdan bir keklik satın alarak evine getirdigini gören, güzel ve tatlı dilli bir kadınla, kadınsa böyle bir erkekle evlenir. Rüyasında birçok kekliğin bir tarlaya kondugunu gören, devlet işine girerek, çok para kazanır, veya bir okula ögretmen veyahut bir askeri birliğe komutan olur. Rüyasında keklik kızartması yedigini görmek, yeni elbiseler alacagına, keklik avladığını görmek, güzel bir kadınla veya erkekle tanışacagına delalet eder. Rüyada keklik itikatsizlige deyorumlanır. Rüyasında keklik avına çıktığını ve bir keklik vurdugunu görmek, dini inançlarını yavaş yavaş yitirmekte olduguna ve tövbe ederek yeniden ibadete koyulması gerektigine delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada dişi keklik, hür temiz bir kadına. yahut sözü güzel bir adama işarettir. Rüyada görülen keklik, güzel ve geçimsiz bir kadındır. Onu almakta bu kadınla evlenmeyeişarettir. Rüyada bir çok Keklik kuşu avladığını gören kimse, çok mal kazanır. Keklikler, kadınlara ve güler yüzlü insanlara işarettir. Rüyada keklik eti yedigini gören kimse, elbiselere nail olur.

Rüyanızda ana nesne olarak Keklik görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla