Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.11.12, 23:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Kaymak Görmek - Rüyada Kaymak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaymak Rüya Tabiri

Rüyada Kaymak Görmek - Rüyada Kaymak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaymak Rüya Tabiri

Alınteriyle kazanılan malın faydalı ve bereketli sonucuna, bir vesileyle gelecek toplu mala yahut ana karnındaki çocuğa, Kaymak bazen ucuzluk ve bolluğa, kar ve kazanca; arzu edilen şeylerin gerçekleşmesine, Kaymak yemek, mukaddes beldeleri ziyaret etmeyye delalet eder.

Rüyada beyaz kaymak yemek veya kaymak satın almak, gelecek rahatlığı ve mutluluğu işaret eder.

Yiyecek olarak kaymak, türlü söylentiye neden olacak paradır. Kişiyi rahatsız edecek demektir.

Rüyada kaymak görmek, bebeğe delalet eder. Rüyada kaymak yedigini görmek, bol bir rızk ve berekete ve bazı yorumculara göre de Kabe'yi ziyaret etmeye yorumlanır. Bir başka rivayete görede: Rüyada kaymak görmek, ana karnındakı çocuktur. Görülen kaymak faydası çok, büyüyen ve lezzetli olan toplu mal ve ganimetten meydana gelecek rızıktır. Bazıtabirciler, bir kimse rüyada kaymak yese Allah-u Teala o kimseye Beytü'l Mukaddes'i ziyaret etmeyi nasip eder, dediler. Kaymak, ucuzluk, bolluk, kazanç, fayda ve uyanıklıkta ugrattığı ve arzu ettigi şeyi kolaylıkla elde etmeye işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kaymak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla