Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.11.12, 17:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Kaşımak Görmek - Rüyada Kaşımak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaşımak Rüya Tab

Rüyada Kaşımak Görmek - Rüyada Kaşımak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaşımak Rüya Tabiri

Kaşımak ve tırmalamak malda meydana gelecek zarara, Birisinin kendisini kaşıdığını görmek, o kimseden kendine yahut akrabasından birine gelecek zarara, İltihaplı yahut yaralı bir yeri kaşımak mal ve faydaya, Kaşımak yahut kaşınmak, kısa süren bir haz yüzzünden çok büyük bir zararı göze almaya, Alnın kaşınması ölümün çok yaklaşmış olmasına delalet eder.

Rüyada kaşımak, maldan zarara yorumlanır. Rüyasında birinin kendisini kaşıdığını görmek, bu kişiden malına bir zarar gelecegine delalet eder. Kaşınan yerde şis veya yara gibi bir şey varsa, kaşınan kimse bir mala kavuşur. Alnının kaşındığını görmek, ölecegine delildir. Bazı tabircilere göre, kaşımak, cimrilige ve küfre yorumlanır.

Rüyanızda ana nesne olarak Kaşımak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla