Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.11.12, 20:09   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Karpuz ve Kavun Görmek - Rüyada Karpuz ve Kavun Görmek Açıklaması ve Yorumu

Rüyada Karpuz ve Kavun Görmek - Rüyada Karpuz ve Kavun Görmek Açıklaması ve Yorumu - Karpuz ve Kavun Rüya Tabiri

Rüyada kavun, üzüntülü, kederli, hastalıklı ve çok mahkumiyeti olan birine işarettir. Kavun gören kimseye, çaresi ve akıbeti bilinmeyen bir gam isabet eder. Kavun yedigini gören kimse hapisten çıkar. İbni Sirin, rüyada elini semaya uzatıp bir kavun alsa o kimse mülk talebinde bulunur ve ona nail olur, demiştir. Tamamen yetişmiş kavun vücudun sıhhatidir. Bir kimse rüyasında insanların kendisine yetişmemiş ham bir kavununu verdigini görse, o kimse halk nazarında agır ve serin bir kimse olur yahut hakkında insanlar ağır sözler söyler. Kavun tarlası evhamlı birtakım insanlara işarettir. Rüyada kavun görmek başka bir kimseyisevmek veya birisini sünnet ettirmek ve iş yapmak isteyen bir kimse için iyi degildir. Rüyada kavun işsizlige işarettir. Evinden kavunları attığını gören kimsenin attığı kavunların sayınca ev halkından vefat olur. Rüyada görülen kavun, hastalıktır. Tamamen yetişmemiş ve olmamış karpuz, saglamlıktır. Yeşil karpuz şehre, çocuga veya hanıma işarettir. Eger karpuza ihtiyacı olan bir hasta, rüyasında eline karpuz geçtigini görse hastalığından kurtulup afiyete kavuşur.

Rüyanızda ana nesne olarak Karpuz ve Kavun görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla