Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.11.12, 01:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Kamet Görmek - Rüyada Kamet Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kamet Rüya Tabiri

Rüyada Kamet Görmek - Rüyada Kamet Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kamet Rüya Tabiri

Bir kimsenin kamet ettigini görmesi, vaadini yerine getirmesine, arzusunun yerine gelmesine ve zor durumda olan kimsenin kurtuluşuna işarettir. Kapı veya taht üzerinde kamet getirdigini gören kimse ölür. Hapisteki kimsenin namaz için kamet getirdigini ve namazını ayakta kıldığını görmesi, hapislikten kurtulmasına alamettir. Hapis olmayan bir kimse kamet getirdigini görse, alışveriş işinde hüsnü niyetle anılır. Ezan okuyup kamet getirdigini gören kimse Sünnet-i Seniyyeyi işler ve bid'atı terk eder.

Bakınız; Ezan ve Kamet.

Rüyanızda ana nesne olarak Kamet görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla