Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.11.12, 03:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Kalça Görmek - Rüyada Kalça Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kalça Rüya Tabiri

Rüyada Kalça Görmek - Rüyada Kalça Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kalça Rüya Tabiri

Kadın kalçası, o kadının dünyalığına; Toplu kalça varlıklı, zayıf kalça yoksul kadına, Erkeğin kalçasını görmek üzüntü ve keder, Kalçası üzerinde sürünmek acze ve çaresizliğe delalet eder.

Güzel, şekilli kalçalar, aşk hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacağınız anlamına gelir. Bu rüya, evliliğinizde de sorunlarla karşılaşacağınızın işaretidir.

Rüyada kalça, mal ile tabir olunur. Rüyasında kalçalarının büyük oldugunu görmek, karısının malı ile hayatta yükselecegine ve işini büyütecegine delalet eder. Rüyada bir adamın kendisine kalçasını gösterdigini görmesi, o adamın rüya sahibine büyük bir ziyafet çekecegine işarettir. Rüyada, bir adamın kalçasını görmek, o adam yüzünden çok kötü bir hale düşecegine, eger kalçasını gördügü kimse tanımadığı bir kimse ise, hiç beklemedigi bir yerden zarar görüp, perişan olacagına delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada kalça, erkegin hanımının malıyla tabir edilir. Eger gördügü kalça çok büyük ise hanımının malınınçok olduguna işarettir. Kalçalarının büyük oldugunu gören kimse, hanımının malıyla yükselir ve onun malından kocasına bir hayır erişir. Bir kimse rüyada bir adamın kendisine kıcını açtığını görse, o adam o kimseyi faydalı ve yaglı yemeklerle besler, sonra ondan yüz çevirir. Bir kimse bir adamın kıcını görse, o kimse o adam yüzünden perişan bir hale düşer. Eger kıcını gördügü kimse tanımadığı birisi ise, o kimse asla hatırına gelmedigi ve tahmin edemedigi bir yerden perişanlıga ugrar.

Rüyanızda ana nesne olarak Kalça görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla