Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.11.12, 23:07   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Kaf Suresi Görmek - Rüyada Kaf Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaf Suresi

Rüyada Kaf Suresi Görmek - Rüyada Kaf Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kaf Suresi Rüya Tabiri

Cafer-i Sadık (ra)'a göre; Kaf Suresini Rüyasında okuyan veya okunduğunda dinleyen kimseyi Cenab-ı Hakk hayır ve bereketi ile ödüllendirir. Ona bol rızk ve nimetini ihsan eder. Nebilerin ilmiyle onu şereflendirir. Bu kişi vadine sadık ve dinine kavidir. Bir başka rivayete görede: Rüyada Kaf Süresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek; peygamberlerin amelleri gibi amel yapmaya, ilme, hayır kapılarının açılmasına ve rızkın genişliğine işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Kaf Suresi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla