Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.11.12, 15:09   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Jeneratör Görmek - Rüyada Jeneratör Görmek Açıklaması ve Yorumu - Jeneratör

Rüyada Jeneratör Görmek - Rüyada Jeneratör Görmek Açıklaması ve Yorumu - Jeneratör Rüya Tabiri

Bir kişinin rüyasında jeneratör görmesi, o rüyayı gören kişinin mesleğinde umulmadık bir anda ve umulmadık bir olay nedeniyle yükseleceğine işaret eder. Rüyayı gören kadınsa erkek evlat sahibi olacak demektir.

Bir kimsenin rüyasında jeneratör görmesi, o rüyayı gören kimsenin hiç beklemediği bir anda aldığı sorumluluklar sonucu çok yükseleceğine yorumlanır. Rüyayı gören kadınsa erkek çocuğu olacak demektir.

Kişi eski hayatını unutarak, umutla yaşama bağlanır. İyi ve sağlam birinden yardım görür.

Rüyada jeneratör görmek enerji ile tabir edilir. Rüyanızda bir jeneratörü çalıştırdığınızı görmek, bilginizin etrafınızda bulunanları aydınlattığına, bir jeneratörü tamir ettiginizi görmek, yeni bilgiler ögrenmek için bazı kaynaklara başvurduğunuza işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada jeneratörgörmek meslekte beklenmedik bir şekilde yükselmeye işaret eder. Bazı tabirciler jeneratör görmek, etrafında bulunan insanlar aydınlatmaya işaret eder, demişlerdir. Rüyayı gören kadın ise bir çocuğu olur.

Rüyada jeneratör görmek; meslekte bir nedenden dolayı yükselmeye, rüyayı gören kadın ise erkek çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Jeneratör görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla