Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.11.12, 00:39   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada İtikaf Görmek - Rüyada İtikaf Görmek Açıklaması ve Yorumu - İtikaf Rüya Tabiri

Rüyada İtikaf Görmek - Rüyada İtikaf Görmek Açıklaması ve Yorumu - İtikaf Rüya Tabiri

Camide itikafa girdiğini görmek hayır ve iyiliğe sarılmaya, terkedilmiş sünnetleri ihya ederek şehidlik ecri almaya yahut namuslu bir kadına talip olmaya, Kilisede itikafa girmek zina yapan bir kadına meyletmeye, İşyerinde itikafa girdiğini görmek kendinni geçim ve kazanca vermeye, ahireti önemsememeye delalet eder.

Kilisede itikaf ettiğini gören kimse erkekse, nefsini zina eden bir kadına meylettirir. Camide itikaf ettigini gören ise, kendisini hayır işlerinde kullanır yahut erkeksenamuslu bir kadına talip olur. Bir dükkanda itikaf ettigini görse, maişet ve geçimi için uğraşır.

Rüyanızda ana nesne olarak İtikaf görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla