Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.11.12, 23:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada İplik Yapmak Görmek - Rüyada İplik Yapmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - İplik

Rüyada İplik Yapmak Görmek - Rüyada İplik Yapmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - İplik Yapmak Rüya Tabiri

Yapağı, deve yünü, keçi kılı ve benzerlerine iplik yaptığını gören yolculuga gider ve bu yüzden hayır görür. Keten ve pamuk ve benzeri şeylerle iplik yaptığını gören, hakaret görür, iplik yaptığını gören kadın ise, gurbette bulunan bir kimsesi geri döner, kendisi yola gitmek niyetinde ise, gider. Yahut akrabalarından biri yolculuga çıkar veya yaptığı bir işten fayda görür. İpligi söktügünü gören yemininden döner. Eger kadın ise kız dogurur, yahut beklemedigi bir haber alır. İplik yaparken koptugunu göreningurbette adamı varsa gelmez, kendi yola gitmek istiyorsa gidemez. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; yünden iplik yaptığını görenin malı elinden çıkar. Keçi kılı büktügünü gören, hayırsız bir yolculuk yapar. İplik bükmek veya kaytan gibi örmek, yolculuga, bir işte sebata, şirket ve nikah gibi şeylere yorumlanır. Rüyasında iplik yapıp dokudugunu ve bunu bitirdigini gören, ölür. Kirmani'ye göre; bir elbiseyi dokuyup bitirdigini gören, yolculuga çıkar ve diledigini elde eder. Aksini yani bitiremedigini görenin muradıolmaz. Es-Salimi'ye göre; rüyada bir şeyi dokudugunu görmek düşünce, meşguliyet, ve kederle tabir olunur. Dokudugu şeyi tamamladığını gören, bunlardan kurtulur. Evinde bir kaç kışının dokumakla meşgul olduklarını gören, akrabasından bir kaç kişiyle kavga eder.

Rüyanızda ana nesne olarak İplik Yapmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla