Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.11.12, 02:21   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada İntikam Almak Görmek - Rüyada İntikam Almak Görmek Açıklaması ve Yorumu

Rüyada İntikam Almak Görmek - Rüyada İntikam Almak Görmek Açıklaması ve Yorumu - İntikam Almak Rüya Tabiri

Rüyada bir kimseden intikam almak için, ona bir iftirada bulunmak veya onun yoluna çıkarak saldırmak, küfürle ve Hak yolundan uzaklaşmakla yorumlanır. Rüyada bir kimse için intikam hissi besledigini görmek, rüya sahibi hakkında kötü düşünceler besleyen kimselerin varlığına delalet eder. Rüyada size düşmanca davranan bir kimseye karşı kalbinizde iyi duygular beslemek, Cenabı Hakkın (C.C.) dua kapısının sizin için daima açık olduguna işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada intikam almak, bir dostun ölüm haberini almaya işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak İntikam Almak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla