Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.11.12, 20:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Isırmak Görmek - Rüyada Isırmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Isırmak Rüya Tab

Rüyada Isırmak Görmek - Rüyada Isırmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Isırmak Rüya Tabiri

Yılan, akrep gibi zehirli hayvanların ısırması kötü söz işitmeye, haram kazanca, Bir insanı ısırmak ona aşırı muhabbete yahut refah içinde geçecek ömre, Birini ısırmak bazen kıskanmaya ve aşırı öfkeye, Birini ısırarak, ısırdığı yerden kan çıktığını görmek, zararı görülecek kin ve nefrete, Bir hayvanı ısırıp ondan et parçası kopardığını görmek kazanca, Bir hayvan tarafından ısırılmak meşakkat ve sıkıntıya delalet eder.

Rüyada ısırılmak, düşmanınızla karşı karşılaşacağınız ve bu hesaplaşmadan zarar göreceğinizi belirtir.

Isırıldığını görmek, bir düşmanla karşı karşıya kalacağınız ve zararlı çıkacağınız anlamına gelir.

Rüyasında önemli biri tarafından ısırılan kimse, büyük bir iyilik görür.

Rüyasında bir insanı sevdiğinden dolayı ısırdığını görenin o kimseye sevgisi artar. Eger ısırmak sevgi maksadı ile degilse, kin ve düşmanlığa delalet eder. Tanınmış bir kimsenin kendisini ısırdığını görmek, o kişiden veya isim ve şekil itibariyle ona benzer birinden menfaat görmege, kendisini ısırdığını ve ısırdığı yerdenkan çıkardiığını görmek, günaha sebep olacak derecede sevmeye, parmağını ısırdığını görmek gam ve kedere, pişmanlığa delalet eder. Abdulgani Nablusi'ye göre: rüyada ısırmak ve ısırılmak seri hile ve hasetle tabir olunur. Rüyada ısırmak, ısıranın ısırılanı çok sevdiğine delalet eder. Bir rivayetegöre, ısırmak veya ısırılmak eziyet çekmeye de işarettir. Rüyada kendi etini ısırıp kopararak yere attığını gören, gammazlık eder. Parmaklarını yan tarafından ısırmak hasetten ileri gelen düşmanlığa ve kine, parmağının ucunu ısırmak pişmanlığa, bir rivayete göre zulüm etmeye delalet eder. Isırılan yerden kan çıktığını gören günah işlemiş olur. Bazılarına göre: rüyada kendini ısırdığını gören, ömrünün başlarında feraha ve sevince, sonunda da göz ağrısına ve kalp hastalığına tutulur. Bir başka rivayete görede: Rüyada diş ile ısırmak hiledir. Bazı tabirciler kin ve düşmanlıktır, dediler. Bazıları da ısırmak gerek insan ve gerek hayvan olsun ısırılan şeyi aşırı derecede sevmeye tabir ederler. Isırmak, mihnet ve meşakkata da işarettir. Bir kimse rüyada etini ısırsa ve koparıp atsa, o kimsenin fitne çıkaran birisi olduğuna işaret eder. Bir kimse rüyada bir insanın parmak uçlarını ısırdığını görse, o insanınsinirli ve kinli olduğuna işaret eder. Rüyada kendi parmaklarını ısırdığını gören kimse ise, pişman olur. Isırılan yerden kan çıkması günah içerisinde zahmet çekmeye işaret eder. Isırmak, fazla sinirlenmeye de işarettir.

Rüyada ısırıldığını görmek, bir düşmanla karşı karşıya kalacağınız ve zararlı çıkacağınız anlamına gelir.

Rüyanızda ana nesne olarak Isırmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla