Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.11.12, 23:41   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Hayır Yapmak Görmek - Rüyada Hayır Yapmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hayır

Rüyada Hayır Yapmak Görmek - Rüyada Hayır Yapmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hayır Yapmak Rüya Tabiri

İyi niyetle işlenen hayırlar arzuların gerçekleşmesine, malın ziyade bereketlenmesine, şeref ve yüceliğe, Hayır işlerinden kaçındığını görmek ve hayra yanaşmamak mahrumiyet ve üzüntüye; vefat etmiş olan atalarının, akraba ve yakınlarının ondan hayır umduuklarına delalet eder.

Rüyada hayır yaptığını gören herkes, arzularına ulaşır. Rüyada Allah (C.C.) rızası için malını sarfettigini gören kimse, mala sahip olur. Bir hayır yapmadığını gören kimse, ticaret yapıyorsa zarar eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Hayır Yapmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla