Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.11.12, 03:19   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator

Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:63
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Hasta Bakıcı Görmek - Rüyada Hasta Bakıcı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hasta

Rüyada Hasta Bakıcı Görmek - Rüyada Hasta Bakıcı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hasta Bakıcı Rüya Tabiri

Rüyada hasta bakıcı görmek yardımla yorumlanır. Bir hastanede size yardım eden bir hasta bakıcı görmek, işlerinizde size yardım eden bir kişinin size olan sadakatine işarettir. Bir başka rivayete görede: Hasta bakıcıyı rüyada gören bir insan, ümit etmediği birisinden iyilik görmesine işaret eder. Kendisinin hasta bakıcı olduğunu görmesi ise, daha önce yardım ettigi insanlardan yardım görmeye işaret eder.

Bakınız; Hemşire.

Rüyanızda ana nesne olarak Hasta Bakıcı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla