Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.11.12, 21:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Hançer Görmek - Rüyada Hançer Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hançer Rüya Tabiri

Rüyada Hançer Görmek - Rüyada Hançer Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hançer Rüya Tabiri

Mal ve zenginliğe, hançeri kınına sokmak bir kadınla evlenmeye delalet eder.

Düşmanlarınız olduğu anlamına gelir.

Rüyada hançer güç, kuvvet anlamına gelir. Elinde hançer olduğunu gören kimse güçlenir. Elindeki hançeri kendine saplayan, işle ilgili hata işlemiş demektir. Başkasına saplayan, bir iyilik yapar ve karşılığını alır anlamındadır. Paslı hançer kişinin inat, huysuzluk nedeniyle çevresindekilerle arasının bozulacağını haber verir.

Hançer, düşman anlamına gelir. Hançer ile size saldırmaya çalışan bir kişiden kaçabildiğinizi gördüyseniz, düşmanınızı yenilgiye uğratacaksınız demektir.

Güç, kuvvet, fevkalade güçlenmek demektir. Yapıldığı maddeye göre değişik yorumlar alır.

Rüyada hançer görmek düşmanlıkla yorumlanır. Cabirül- Magribiye göre ; yanında başka silahı olmadığı halde yalnız hançer gören, büyük bir kişiden kuvvet alır. Yanında hançerden başka bir silahı olduğunu gören, düşmanına karşı üstün gelir. Rüyada elinde hançer olduğu halde bir yöne doğru koştuğunu görmek bilinmeyen bir düşmana karşı daima savaşa hazır olduğunaişarettir. Bir başka rivayete görede: Birinde bir hançer oldugunu gören kimse, mal ve zenginlige işarettir. Hançeri veya bıçağı kınına soktuğunu gören kimse nikahlanır.

Rüyada hançer güç, kuvvet, fevkaladelik anlamına gelir. Elinde hançer olduğunu kimse güçlenir. Elindeki hançeri kendine saplayan, bir işle ilgili hata yapmıştır. Başkasına saplayan, bir iyilik yapar ve karşılığını görür. Paslı hançer insanın inat, huysuzluk vb. yüzünden çevresindekilerle bozulacağını haber verir.

Rüyanızda ana nesne olarak Hançer görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla