Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.12.12, 18:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Süsen Görmek - Rüyada Süsen Görmek Açıklaması ve Yorumu - Süsen Rüya Tabiri

Rüyada Süsen Görmek - Rüyada Süsen Görmek Açıklaması ve Yorumu - Süsen Rüya Tabiri

Bu çiçeği görmek kötü ve hoş olmayan şeylere, insanlar için kötü bir çığır açmaya delalet eder.

Vaktinde olmak şartı ile, dikili süsen görmek hayır ve çocuğu olacağına delalet eder. Koparılmış süsen görmek hayır degildir. Bir kadın bir süsen dalı koparıp kocasına verdigini görse, kocasından boşanır. Akrabasından birine verdigini gören, onlardan uzak düşer. Kirmaniye göre; rüyasında bir süsen dalı verdigini görmek, ayrılığa ve sert sözler söylemeye delalet eder. Cabirül-Magribiye göre; süsen kökü, fena huylu ve görünüşü çirkin bir hizmetçiye işarettir, Mevsiminin dışında süsen görmek iyi degildir. Kendisine bir süsen verildigini gören vesveseye düşer, rüyasında yatagının etrafında parçalanmış süsenin koparılıp atılmış oldugunu görmek, etrafında aglayıp dövünenlere delalet eder. Eğer rüya sahibi hasta degilse, keder ve sıkıntıya delalet eder. Ebu Salt El-Vaize göre; süsen, iyi huylu ve dindar kimseler için iyi, fena huylular için ise kötü bir şöhrettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Süsen görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla