Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.04.08, 13:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
tualim
Administrator
 
tualim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.920
Konular: 3793
Puan Grafiği
Rep Puanı:22454
Rep Gücü:20
RD:tualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 125
207 Mesajına 2.102 Kere Teşekkür Edlidi
:
Smile Var mısın Yok musun'a 800 bin kişi bekliyor

Ekranların büyük ilgi gören yarışma programı 'Var mısın Yok musun'a katılabilmek için başvuruda bulunanların sayısı 800 bini aştı.

Şimdiye kadar 145 kişinin yarıştığı programda 3 trilyon liranın üzerinde para ödülü dağıttıklarını söyleyen programın hem yapımcısı hem sunucusu Acun Ilıcalı yarışmacı olmak isteyenlerin yakında 1 milyonu bulacağını belirtti. Ilıcalı başvurular arasından yarışmacı adaylarını nasıl belirlediklerini şöyle anlattı:

"Başvuruları önce doldurdukları formlardan değerlendiriyoruz. Seçtiğimiz kişileri görüşmeye çağırıyoruz. Üç eleme geçtikten sonra kişiler benim de olduğum final jürisinin önüne geliyor. Temiz, iyi niyetli bir insan mesajı vermesi gerekiyor. Duygularını ve düşüncelerini ifade edebilmesi şart. Biraz da sıra dışı olmalı. Bu üç özellik olduktan sonra herkes aday olabilir." Ilıcalı, yarışmacı adaylarının maddi durumunun kötü olması gerekmediğini de söyledi. (bugün)
--------------Tualimforum İmzam--------------
TUALİM



Tualimforum kurallarını okuyunuz Lütfen.
Forum kullanımı hakkında bilgi için TIKLAYINIZ%TIKLAYINIZ.
Soru ve sorunlarınızı BURADAN bize yazabilirsiniz.
Kurallara uymayan kişilerin tualimforum'a girişleri yasaklanacaktır.
Lütfen imzanıza site adı, link içeren resimler koymayınız sorgusuz silinecektir.
tualim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla