Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.04.08, 02:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Burçak
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 438
Konular: 256
Puan Grafiği
Rep Puanı:1185
Rep Gücü:0
RD:Burçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud ofBurçak has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 18
7 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Otogardaki emanette cephanelik gibi çanta

Otogardaki emanette cephanelik gibi çanta

İstanbul'da dün ilginç bir olay yaşandı. İhbar üzerine otogardaki bir otobüs şirketinin emanet bölümünde arama yapan polis, adeta cephanelikle karşılaştı.



Malatya'dan gönderildiği tahmin edilen bir çantanın içinde, seri numaraları silinmiş 5 el bombası, TNT kalıpları, 55 Kalaşnikof tüfek mermisi ve 4 fünye bulundu. Çantanın sahibi ve alacak kişiyi belirleyen polis ekipleri, 3 kişinin peşine düştü. Alınan bilgilere göre, aranan zanlılardan birinin Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde kaydı var. Diğer iki kişinin ise herhangi bir sabıkası yok. Mühimmatla ilgili terör örgütü bağlantısına da ulaşılamadı. Gazetecilerin konuyla ilgili sorularını cevaplayan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, "Bir paket içinde el bombaları ve mermiler çıktı. O konuda çalışmalarımız devam ediyor." dedi. Cerrah, önceki gün Fatih'teki Cerrahpaşa Caddesi'nin kenarına bırakılan el bombası konusunda- ki araştırmanın da sürdüğünü belirtti.

Alınan bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gece Malatya merkezli bir otobüs şirketinin emanet bölümünde inceleme yaptı. Bir paket içinde çok sayıda mermi ve bomba ele geçiren polis ekipleri, paketin herhangi bir örgütle bağlantısı olup olmadığını araştırıyor. Emniyetin, gönderen kişinin kimliği ile bombaları İstanbul'da teslim alacak kişiyi belirlediği öğrenildi.


09 Nisan 2008, Çarşamba

ZAMAN
Burçak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla