Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.12.12, 19:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Solucan Görmek - Rüyada Solucan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Solucan Rüya Tab

Rüyada Solucan Görmek - Rüyada Solucan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Solucan Rüya Tabiri

Solucan ve bu türden diğer canlılar mala, menfaate, insanın geçindirmekle yükümlü olduğu kimselere yahut nefret edilen bir şeye delalet eder.

Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. Solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder.

Kişi, malını, mülkünü korumalıdır. Çünkü rüyada solucan kişinin kısmetinden yararlanmak isteyen hayırsız kimsedir.

Solucan görmek, mal ve menfaat veya tiksinilen bir hal ile tabir olunur. Elbisesi üzerinde solucan görenin eline, bir mal geçer. Bir yerde irice bir solucan görmek, büyük bir itibar ve şeref görecegine delalet eder. Yeşil bir solucan gören iyi ve dürüst bir kadınla evlenir. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; solucan görmek aileye gaile çıkaran akrabaya delalet eder. Kirmani'ye göre; toprağı kazıp oradan solucan çıktığını gören, toprak yüzünden kazanır. Toprakta solucanların küme halinde olduklarını görmek, berekettir. Rüya sahibinin eline bu yüzden çok para geçer. Rüyasında ağzından veyagerisinden solucan çıktığını gören, yaptığı fena bir işten dolayı zarara uğrar. İlaç içerek solucan düşürdügünü gören, ev halkından bir kaçını kaybeder. Bir başka rivayete görede: Solucan, insan ile beraber sofrasından yemek yiyen akraba ve ailesine işarettir. Bundan dolayı solucandan nefret edilen bir şeyi görse, birlikte yemek yediği birisinden ayrılır.

Rüyanızda ana nesne olarak Solucan görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla