Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.12.12, 21:40   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Sohbet Etmek Görmek - Rüyada Sohbet Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sohbet

Rüyada Sohbet Etmek Görmek - Rüyada Sohbet Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sohbet Etmek Rüya Tabiri

Rüyada ahlaklı bir kişiyle oturup sohbet ettiğini görmek, hayır ve menfaat ve dininde kuvvete; kötü tanınmış bir kişiyle konuşmak, zarar ve dininde fesada delalet eder. Cabir'ül Magribi'ye göre, bir devlet adamı ile sohbet ettigini görmek, onlardan hayır ve menfaat bulacağına işarettir. Bir dinsizle konuştuğunu görenin tövbe etmesi gerekir, ihtiyar bir kadın ile sohbet etmek, hastalıga delildir. Güzel bir kadınla sohbet etmek, dünyaya sahip olmaktır. Bir başka rivayete görede: Hasta olan bir kimsenin, rüyada ailesinden başka bir kimse ile konuşup sohbet ettigini görmesi, o kimsenin sıhhat bulmasına işarettir. Hasta olan kimsenin, kendi ailesiyle sohbet ettigini görmesi, tabirce hoş degildir. Hastanın rüyada yabancı birisiyle sohbet etmesi, ona zarar verecek bir hususa işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Sohbet Etmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla