Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.12.12, 17:15   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Sitem Etmek Görmek - Rüyada Sitem Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sitem Et

Rüyada Sitem Etmek Görmek - Rüyada Sitem Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sitem Etmek Rüya Tabiri

Birinin sitemine maruz kalmak, onun rica ile yalvarmasına, haklı bir gerekçeyle sitem ettiğini görmek ilahi yardım görmeye delalet eder.

Kirmani'ye (RA) göre: rüyada bir kimsenin sitem ettiğini gören o kimseye söz geçiremez. Rüyada sitem edilen kişi sitem edenden üstün olur. Kendisine sitem eden kimseye karşılık olarak sitem ettiğini gören, fenalığa fenalık ile karşılık vermiş olur. Bir devlet büyüğünün kendisine sitem ettiğini görmek o kimse tarafından bir iyilik göreceğine delalet eder. Büyük küçüğe yapılan sitem. Onu azarlaması demektir. Bir başka rivayete görede: Bir kimse rüyada kendisine birçok yönlerden birisi tarafından sitem edildiğini görse, sitem edene razı olur ve sitem edilen de bunu görerek muzaffer olur. Sitem, dünya ve onun ikbaline işarettir, ancak akıbeti için iyi sayılmaz. Rüyayı gören sitem eden kimse ise rüyada kendisine zulmedildiğini görene Allah tarafından yardım edilir.

Rüyanızda ana nesne olarak Sitem Etmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla