Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.12.12, 17:51   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Koç Burcu Bayanına Alınacak Yılbaşı Hediyesi - Koç Burcu Bayanına Alınacak Hediye

Koç Burcu Bayanına Alınacak Yılbaşı Hediyesi - Koç Burcu Bayanına Alınacak Hediye

Koç Burcu Bayanına Yeni Yıl Hediyesi 21 Mart - 20 Nisan

Koç burcunda doğanlara bir giyim eşyası alacaksanız kırmızı tonunda renkleri seçebilirsiniz. Mücevher alacaksanız, kırmızı taşlar , özellikle kırmızı mercan, kişinin Koç özellikleri olan girişimcilik, aktiflik ve enerjik olma özelliklerini arttırdığı söylenir.

Formda kalmayı önemseyen bu burç için spor salonu üyeliği veya spor aletleri hediye edebilirsiniz. Spor, biriken enerjilerin sağlıklı dışarıya atılması için en iyi yöntemlerden biridir.


Kesici aletler, savaş konulu video oyunları veya filmler bu burcun ilgi alanına girebilir. Güzellik salonundabir gün de hiç fena bir fikir olmaz. Süprizlere bayıldıkları için, süpriz partiyi de listenize eklemeyi unutmayın.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla